ÇANKIRI’DA YENİ BAŞKAN DANACI
ÇANKIRI’DA YENİ BAŞKAN DANACI

Çankırı Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulunda şube başkanlığına Ahmet Danacı seçildi.


Çankırı Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu 18 Nisan Cumartesi gücü Çankırı Büyük Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurulda Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce seçildi. Aslıyüce Divan Başkanı olarak genel kurul açış konuşmasını yaparken yeni istihdam paketi, işsizlik sigorta fonu ve kıdem tazminatı fonu gibi çalışma hayatının gündeminde yer alan temel konuları değerlendirirken, “Kıdem Tazminatının Türk-İş’imizin olduğu gibi sendikamızın da Kırımızı çizgisidir” dedi.

Aslıyüce, konuşmasının devamında özel istihdam büroları, iş kazaları, taşeronlaşma, işsizlik ve kayıt dışılık konularından bahsederken, MKE toplu iş sözleşmesindeki son durum hakkında değerlendirmeler de bulundu.

Çankırı Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulunda Divan Başkan Yardımcılığını Aksaray 1 Nolu Şube Başkanımız Muhterem Taşdemir yürütürken genel kurula Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Çankırı MHP Milletvekili Adayı Fehmi Bölükbaşı, MHP İl Başkanı Çetin Kapdan ve çok sayıda davetli katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol