CBEM-MS PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI
CBEM-MS PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Erasmus+ 2014 yılı Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar Mesleki Eğitim Programı kapsamında “Metal Sektöründe Faaliyet Gösteren İşletmelerin Çevre Yönetim Birimlerinde Kapasite Geliştirmesi” CBEM-MS projesi açılış toplantısı sendikamız genel merkezinde gerçekleştirildi.


Koordinatörlüğünü Türk Metal Sendikasının yürüttüğü proje açılış toplantısına proje koordinatörü Adnan Parçalı ve proje uzmanı Cem Snaet’ın yanı sıra proje ortağımız olarak İtalya’da faaliyet gösteren Sindnova Sendikaları Geliştirme Derneği direktörü Claudio Stanzani ve Ecoman - Urbino Üniversitesi Çevre Araştırma Kuruluşu uzmanlarından Paulo Ceccetti ve Thomas Blasi, Romanya’dan ise Sindicatul Metal Federasyonu (ICA ) Genel Başkanı Arpad Suba katıldı.

Proje kapsamında kurulan bu güçlü ortaklığın pekiştirilmesi adına açılış toplantısında yol haritası, iletişim ve koordinasyon yolları gözden geçirilerek, proje detayları incelendi.

Çevre yönetim birimlerine destek sağlaması, mavi yakalı çalışanlarında bu sürece dahil olarak çevre güvenliği ile ilgili farkındalığı ve çevre duyarlılığını arttırması amacı ile yola çıktığımız projemizin Türkiye’ye ve Türk Metal ailesine hayırlı olmasını diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol