ÇİNLİ HEYETTEN SENDİKAMIZA ZİYARET!
ÇİNLİ HEYETTEN SENDİKAMIZA ZİYARET!

Çin Anhui Sendikalar Birliği’nden gelen beş kişilik heyet, 1 Aralık 2018 Cumartesi günü sendikamızın İstanbul Anadolu Yakası Şubesini ziyaret etti. Çinli sendikacılar, şube tesisimizde Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş ile bir araya geldiler. Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, Çinli sendikacılara Türkiye’deki sendikal yapı ile sendikamız Türk Metal’in yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, Çinli sendikacıların sendikamızı ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti iletirken, Çinli sendikacılar da Türkiye’de olmaktan duydukları mutluluğu belirtiler. Taraflar, iki ülke sendikaları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik mutabakata vardılar.

Çin’den gelen beş kişilik heyette,  Anhui Sendikalar Birliği Danışmanı Li Suping, Huainan Belediye Parti Komite Bakanı ve Huainan Belediye Sendikaları Federasyonu Başkanı Zhu Xueliang,  Chuzhou Belediye Halkının Siyasi Danışma Konferansı Başkan Yardımcısı ve Chuzhou Belediye Sendikaları Federasyonu Başkanı Geo Huaizhong,  Hefei Belediye Sendikaları Federasyonu Başkan Yardımcısı Zhang Jing ve Anhui Sendikalar Federasyonu Tanıtım ve Eğitim Bakan Yardımcısı Zhang Kui yer aldı. Ziyarette, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil Erdal da hazır bulundu.

Çin heyeti, şubemizi ziyaret etmeden önce sendikamızın örgütlü olduğu Arçelik Çayırova İşletmesi Çamaşır Makinesi işyeri ziyaret ederek, üretim süreci ile ilgili incelemelerde bulundu.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol