ÇSGB BAKANI BİLGİN’DEN TÜRK-İŞ’E ZİYARET!
ÇSGB BAKANI BİLGİN’DEN TÜRK-İŞ’E ZİYARET!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine kısa bir süre önce atanan Prof. Dr. Vedat Bilgin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan ÇSGB Bakanı Bilgin, 1 Mayıs dolayısıyla TÜRK-İŞ'i ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Temel sorunları konuştuk. 1 Mayıs ile ilgili taleplerimizi, işçinin taleplerini ele aldık" dedi. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay ise gerçekleştirdiği açıklamada çalışma hayatı ile ilgili birçok konu başlığının Bakan Bilgin'e iletildiğini dile getirerek, "Sayın Bakanımız bizle ilgili 30 senedir bu işin içinde. Hocalığı, mesleği esas bu çalışmayla ilgili" ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin ile bir araya gelen TÜRK-İŞ heyetinde TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’la birlikte TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile TÜRK-İŞ Disiplin Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ da yer aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol