CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÜRK-İŞ’TE
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÜRK-İŞ’TE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bugün (08.03.2018) sendikamız Türk Metal’in 300’ün üzerinde kadın üyesi ile TÜRK-İŞ Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRK-İŞ’te ilk olarak geçtiğimiz yıl sendikamız Türk Metal’in 8 Mart etkinliklerine katılmak üzere Ankara’ya gelirken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden üyelerimize taziyede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan,TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile kazada hayatını kaybeden üyemizi temsilen 7 kadın üyemize taziye de bulundu. Ziyarette, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Kadın İşçiler 23. Büyük Kurultayı’na katılmak üzere Ankara’ya gelen 300’ün üzerinde kadın üyemizle ile TÜRK-İŞ Genel Merkezi’nde bulunan toplantı salonunda bir araya geldi. Kadın üyelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın olmanın ve anne olmanın önemine değinerek annelerimize sahip çıkalım, "cennet annelerimizin ayakları altındadır" dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol