EĞİTİM YARDIMLARIMIZIN DAĞITIMINA BAŞLANDI
EĞİTİM YARDIMLARIMIZIN DAĞITIMINA BAŞLANDI

Türk işçi hareketi ve sendikacılık tarihinde bir ilk olan, 100 Milyon TL’lik eğitim yardımlarımızın üçüncü diliminin dağıtımına başlandı.


Sendikamızın 1-2 Ağustos 2015 tarihlerine yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda alınan kararla başlatılan 100 Milyon TL’lik eğitim yardımlarının 25 Milyon TL’lik üçüncü diliminin dağıtımına bugün (5 Eylül 2016) itibariyle başlandı. Türk işçi hareketi ve sendikacılık tarihinde bir ilk olan eğitim yardımları, sendikamızın sosyal sendikacılık anlayışı ile üyesinden aldığı aidatı üyesine geri döndürdüğü uygulamalardan yalnızca birisi. Her alanda olduğu gibi, üyelerine hizmet için sunduğu eğitim yardımlarında da öncü olan sendikamızın, bu seferki eğitim yardımı her üyesine sağladığı 150 TL’lik yardım kartlarından oluşuyor.

Toplamda 100 Milyon TL tutarındaki eğitim yardımlarının 25 Milyon TL’lik birinci dilimi Eylül 2015 tarihinde, yine 25 Milyon TL’lik ikinci dilimi ise Nisan 2016 tarihinde üyelerimize dağıtılmıştı.

Türk Metal’li olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşayan üyelerimize, 150 TL’lik yardım kartlarının hayırlı olması dileğiyle…

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol