EĞİTİM YARDIMLARININ İKİNCİ DİLİMİNİN DAĞITIMINA BAŞLANDI
EĞİTİM YARDIMLARININ İKİNCİ DİLİMİNİN DAĞITIMINA BAŞLANDI
Sendikamız 15. Olağan Genel Kurulunda aldığı kararlardan biri olan ve sendikacılık tarihinde bir ilk olan eğitim yardımlarının ikinci dilimi üyelerimize dağıtılmaya başlandı.
 
Sendikamız, söz verdiği gibi her alanda üyelerimizle yürümeye ve ezberleri bozmaya devam ediyor. Sendikamız 15. Olağan Genel Kurulunda aldığı kararlardan biri olan ve sendikacılık tarihinde bir ilk olan üyelerimize yapılacak 100 milyonluk eğitim yardımının ikinci dilimi 25 Nisan (bugün) tarihi itibariyle üyelerimize dağıtılmaya başlandı. Eğitim yardımların ilk dilimi olan 150 TL’lik yardım kartlarının dağıtımı Eylül 2015 tarihinde yapılmıştı. Eğitim yardımlarının ikinci dilimi de yine 150 TL’lik yardım kartlarından oluşuyor.
 
Üyesinden aldığı aidatı yılardır sosyal sendikacılık anlayışı ile üyelerine geri döndüren sendikamız böylece üye aidatlarının geri dönüşü konusunda öncü sendika olmaya da devam ediyor. Emeğimizle rızkımızı birlikte kazandığımız üyelerimize eğitim yardımlarımızın ikinci dilimi hayırlı olsun...

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol