EĞİTİMLER UFUK AÇIYOR
EĞİTİMLER UFUK AÇIYOR

Daha büyük ve daha güçlü bir Türk Metal Sendikası için, metal işçilerinin daha aydınlık bir geleceğe yürümesi için Türk Metal Sendikası Teşkilatlanma Eğitimleri Ereğli Büyük Anadolu Otel’de devam ediyor.


Türk Metal Sendikası’nın MESS ile sürdürdüğü Türk Metal – MESS Eğitim Projesi kapsamında devam eden eğitimlerin yanı sıra Teşkilatlanma Eğitimleri de Türk Metal’in geleneksel eğitim anlayışının bir uzantısı.

Sendikamız tarafından 2 Kasım tarihinde Büyük Anadolu Ereğli Otel’de başlatılan teşkilatlanma eğitimlerinde 180 kişiden oluşan ilk dört grup eğitimlerini tamamladı.

Teşkilatlanma, Türk Metal Tarihi, Teşkilatta da İnsan İlişkileri ve Endüstriyel İlişkiler konu başlıkları altında eğitimler altı gün sürüyor. Eğitimlere Sosyal Politika Uzmanı Bahri Topçu, Eski Genel Başkan Yardımcılarımızdan Özbek Karakuş, İletişim Uzmanı Nermin Gonca ve Çalışma Ekonomisi – İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Bülent Ecevit Üniversitesi İİBF Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Banu Özbayrak Albar katılıyor. Her hafta 45’şerli gruplar halinde gelen kursiyerler yoğun bir eğitim programından geçiriliyor.

02-28 Kasım tarihleri arasında Çerkezköy, Çorlu ve İstanbul 1 Nolu Şubeden gelen ilk grup, Gebze 1, Gebze Dilovası, ve Çayırova şubelerinden gelen ikinci grup, Aksaray, Ankara, Ankara 3, İskenderun ve Kayseri şubelerinden gelen üçüncü grup ve son olarak Balıkesir, Bursa, Bursa 3, Bozüyük ve Eskişehir şubelerimizden gelen dördüncü grup eğitimlerini başarı ile tamamlandı.  

Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun 19 Kasım Çarşamba günü Büyük Anadolu Ereğli Otelde düzenlenen, eğitimlere katılırken kursiyerlerimize hitaben şunları söyledi: “Bugün bu otelde düzenlenen eğitimlere daha önceleri bizlerde katıldık. Sakın bu eğitimleri küçümsemeyin. Bilgiye önem verin. Bilgiye sahip olmadan bir yere gelemeyeceğinizi idrak edin. Unutmayın bizlerde bu eğitimlerden geçerek bugün Genel Merkezde görev aldık” dedi. Genel Mali Sekreterimiz Dursun, kursiyerlere eğitimlerinde başarılarak dilerek konuşmasını tamamladı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol