EMEK ENGEL TANIMAZ!
EMEK ENGEL TANIMAZ!

Birleşmiş Milletlere üye ülkeler 10-16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası’nı kutluyor. Engelliler Haftası boyunca; engellilik sorunu, engelliliğin önlenmesi ve engellilerin eğitimi konusu üzerinde duruluyor.

Türk Metal Sendikası olarak, engelli bireylerin topluma ve hayata katılımının önündeki engellerin kaldırılması ve o büyük potansiyellerinin önünü açacak teknik ve mali yatırımların yapılmasının toplumlarının ahlaki sorumluluğu olduğuna inanıyoruz.  Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatın her alanında üzerlerine düşen görevi yerine getirebilecek durumda olduğuna inanıyor, hayat mücadelelerindeki azim ve cesaretlerini her zaman ilham kaynağı olarak görüyoruz.

Birlikte çalışıp, yarınlarımıza birlikte değer kattığımız engelli metal işçisi kardeşlerimiz başta olmak üzere, tüm engelli kardeşlerimizin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutlarız.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol