EMNİYET TAMİRHANE İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ ANKARA’DA TOPLANDI
EMNİYET TAMİRHANE İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ ANKARA’DA TOPLANDI

Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile sendikamız Türk Metal’in kamuda örgütlü olduğu Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Tamirhane işyerleri arasında yaklaşan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri öncesinde, işyeri sendika baştemsilcilerimiz 22 Şubat 2017 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel'in başkanlığında toplandı. Sendikamız genel merkezinde yapılan toplantı da, 2017-2019 toplu sözleşme dönemi ile ilgili beklentiler dile getirilirken, yeni dönemde yapılacak düzenlemeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Erzurum, Van, Diyarbakır, Adana, İzmir, İstanbul, Samsun ve Ankara Emniyet Tamirhaneleri işyeri sendika baş temsilcilerinin yanı sıra Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Alpoğu, Kayseri Şube Başkanımız Ali Gökkaya ile  sendikamız toplu sözleşme uzmanları ve hukukçuları da katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol