ERDAL, GEBZELİ ÜYELERİMİZ İÇİN DÜZENLENEN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI
ERDAL, GEBZELİ ÜYELERİMİZ İÇİN DÜZENLENEN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Türk Metal-MESS Ortak Eğitim Programı kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal Gebze ve Gebze Dilovası şubelerimizin için 25 Ekim 2019 Cuma günü düzenlenen eğitim programının açılışına katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal açılış programında yaptığı konuşmasında, sendikamızın Türkiye Metal Sanayiciler Sendikası (MESS) ile yürüttüğü grup toplu iş sözleşmesi süreci hakkında bilgi vererek; “Emekçilerin alın teri ve hakkı için sendika olarak kutsal bir mücadele veriyoruz.” dedi.

Konuşmasına MESS ile yürüttüğümüz süreci değerlendirerek devam eden Genel Başkan Yardımcımız Erdal, sendikamızın zor bir mücadelenin içinde kararlı ve dik duruşunu koruyacağını belirterek; “Bizim mücadelemizin hiç bir zaman kolay bir dönemde olmadı, zaten her dönem zor süreçlerin sendikası olduk. Bu süreçte sadece temsilcilerimizin verdiği bilgilere, genel merkezimiz tarafından verilen bilgilere itimat etmelisin.” dedi. Genel Başkan Yardımcımız Erdal, konuşmasını sendikamız Türk Metal’in faaliyetlerini ve ülkemizin güncel ekonomik ve sosyal durumu değerlendirerek tamamladı.

Gebze 1 ve Gebze Dilovası şubelerimize bağlı işyerlerinden 300’e yakın üyemizin katıldığı açılış programında Gebze emekçilerinin yoğun coşkusu, birliği ve beraberliği vardı. Açılış Programına Gebze 1 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Teke ile Gebze Dilovası Şube Başkanımız İsmail Çiçek de katıldı. Eğitim Programı, eğitimci Başak Temel'in İletişim ve Motivasyon dersiyle devam etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol