ERDEMİR EMEKÇİLERİNDEN GREV KARARI SONRASI İLK EYLEM
ERDEMİR EMEKÇİLERİNDEN GREV KARARI SONRASI İLK EYLEM

Sendikamız ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında Erdemir işyeri için devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç çıkmaması üzerine sendikamız grev kararı aldı.


Sendikamız ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında Erdemir işyeri için devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç çıkmaması üzerine sendikamız grev kararı aldı. Grev kararı bugün (23.11.2016) Erdemir işyerinde ilan panolarına asıldı.

Grev kararı sonrası Erdemir emekçileri 8-16 vardiyası çıkısında Erdemir ana giriş kapısında toplanarak ilk eylemlerini gerçekleştirdiler. Erdemir emekçilerini fabrikanın ana giriş kapısında eşleri ve çocukları karşıladı. Kalabalığa hitap eden Kdz. Ereğli Şube Başkanımız Metin Ercan ise “Genel Başkanımız yol haritamızı çizdi. Görevimiz çizgiden çıkmadan o yolda yürümektir. Bugünkü eylemimiz bu yolda bir adımdı, emin olun bu yolun sonun da zafer var” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol