ERDEMİR, TİS GÖRÜŞMELERİNDE 3. OTURUM TAMAMLANDI
ERDEMİR, TİS GÖRÜŞMELERİNDE 3. OTURUM TAMAMLANDI

Türk Metal ile MESS arasında yürütülen Erdemir işyeri 26. Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmeleri 3. oturumu sendikamız genel merkezinde yapıldı.


Sendikamız Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası MESS’in birlikte yürüttüğü ve Erdemir işyerinde çalışan üyelerimiz kapsayan 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde 3. oturum sendikamız genel merkezinde yapıldı. 25 Ağustos 2016 tarihinde de gerçekleştirilen 3. oturumda görüşülen 20 idari maddeden 19’u kabul edilirken,1 idari madde ve diğer sözleşme maddeleri 7 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek 4. oturumda görüşülmesi kararlaştırıldı.

Türk Metal ile MESS Erdemir işyeri 26. Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmeleri 3. oturumuna sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş ile Kdz. Ereğli Şube Başkanımız Metin Ercan katılırken, MESS’i temsilen MESS Yönetim Kurulu Başkanvekili Oğuz Nuri Özgen, MESS Genel Sekreteri Av. Hakan Yıldırımoğlu, MESS Baş Hukuk Müşaviri Av. Erten Cılga ve MESS Ankara Bölge Temsilcisi Av. Vahap Ünlü katıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol