ERDEMİR’DE 2. OTURUM TAMAMLANDI!
ERDEMİR’DE 2. OTURUM TAMAMLANDI!

Sendikamız Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında Erdemir çalışanı üyelerimizi ilgilendiren, 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi müzakereleri bugün (8 Kasım 2018) İstanbul’da yapılan ikinci oturumla devam edildi.

İstanbul’da gerçekleştirilen ikinci oturumda görüşülen 20 idari maddeden 17 tanesi sendikamızın önerdiği şekliyle aynen kabul edilirken, 3 madde ise ertelendi. Böylelikle bugüne kadar yapılan iki oturumda toplam da 27 idari madde kabul edilmiş oldu.

İkinci oturuma sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ın başkanlığındaki heyetle katılırken, MESS ise Genel Sekreter Özgür Barut başkanlığındaki heyetle katıldı. MESS heyetinde Erdemir Yönetim Kurulu Üyesi Guliz Kaya ile Oyak Maden Metalurji Gurubu Kurumsal Mimari ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Can Örüng de yer aldı.

Müzakerelere 21 Kasım 2018 tarihinde Kdz. Ereğli Erdemir Demir Çelik Fabrikaları’nda düzenlenecek 3. oturumla devam edilecek.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol