ERDEMİRLİ EMEKÇİLERDEN ZİYARET
ERDEMİRLİ EMEKÇİLERDEN ZİYARET

Karadeniz Ereğli Şubemize bağlı Erdemir işyerimizden 20 emekçi üyemiz genel merkezimizde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı ziyaret ederek Türk Metal’den duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Karadeniz Ereğli Şubemize Bağlı Erdemir iş yerimizden 1. Soğuk Haddehane, Teneke hattı ve Teneke Makas hattı çalışanı 20 kişilik emekçi üyemiz genel merkezimize gelerek Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular. Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş’ın da eşlik ettiği ziyarette üyelerimiz sendikamız çalışmaları hakkında genel bilgi aldılar. Türk Metal’in daima yanında olduklarını ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getiren Erdemirli emekçiler Genel Başkanımız Kavlak’a da bundan sonraki sendikacılık hayıtında da başarılar dileyerek bir hediye takdim ettiler.

Genel Başkanımız Kavlak da Erdemirli emekçilere gösterdikleri yakın ilgilerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türk Metal’in daima demir çelik işçilerinin yanında olduğunu, Erdemir’in 52 yıllık Türk Metal çınarının en sağlam dallarından biri olduğunun altını çizdi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol