ETUC GENÇLİK ZİRVESİ ANTALYA’DA YAPILDI
ETUC GENÇLİK ZİRVESİ ANTALYA’DA YAPILDI

TÜRK-İŞ ve ETUC’un birlikte düzenlediği ve sendikamız Türk Metal’in yürüttüğü “Genç İşçiler Odağında Türkiye ve Avrupa Birliği'ndeki Sendikal Örgütler Arasında Sosyal Diyalog” AB Projesinin Gençlik Zirvesi Antalya’da yapıldı.


Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu ile Avrupa İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun birlikte düzenlediği ve sendikamız Türk Metal’in yürütümünü yaptığı “Genç İşçiler Odağında Türkiye ve Avrupa Birliği'ndeki Sendikal Örgütler  “Genç İşçiler Odağında Türkiye ve Avrupa Birliği'ndeki Sendikal Örgütler Arasında Sosyal Diyalog”  adlı AB Projesinin kapanış programı 26-28 Ekim tarihlerinde Antalya’da yapıldı.

Antalya’da düzenlenen Gençlik Zirvesine ILO Türkiye Ofisi Direktörü Numan Özcan, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı  MFİB Başkan Vekili Emine Döğer, ETUC Kıdemli Danışmanı Patrick Itschert, AB Türkiye Delegasyonu Temsilcisi Michael Rupp, Proje Türkiye Koordinatörü Yücel Top ile Almanya, Fransa, İspanya, Polonya, Danimarka ve ülkemizden TÜRK-İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalara üye genç işçiler katıldı.

Sendikamız Türk Metal’in yürüttüğü Gençlik Zirvesine İstanbul Mercedes, Kocaeli Ford Otosan, Pimsa Adler ve Johnson Control, İzmir CMS Jant ve Delphi, Bolu Arçelik, Tekirdağ Hema, Bursa Delphi ve Eskişehir Ford Otosan işyerlerinden 15 üyemiz katıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol