FORD OTOSAN “YILDIZ”LARINI ÖDÜLLENDİRDİ
FORD OTOSAN “YILDIZ”LARINI ÖDÜLLENDİRDİ

“Ford Otosan Yıldızları Ödül Töreni” 11 Nisan tarihinde Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezinde yapıldı. Törene Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel’de katıldı.


Gölcük Şubemize bağlı işyerlerimizden Ford Otosan işyeri 11 Nisan tarihinde Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezinde “Ford Otosan Yıldızları Ödül Töreni”ni gerçekleştirdi. Törende yüksek performansları takdir toplayan Ford Otosan çalışanları ödüllendirildi.

Ford Otosan Yıldızları Ödül Töreni açılış konuşmasını Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün yaptı. Yenigün konuşmasında ödülü hak eden çalışanlara bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel’de törende bir konuşma yaparak; “Türk işçisi, Avrupa’nın en eğitimli, kaliteli, çalışkan ve en disiplinli işçisidir. Dünyanın başka hiçbir yerinde, Türk işçisi gibi, işini namusu, işyerini evi bilen başka bir işçi sınıfı yoktur. Ford Otosan çatısı altında ter döken bütün işçi kardeşlerimin, ödülü hak ettiğini biliyorum. Ama burada hepiniz adına bir grup arkadaşımıza ödül verilecek. Ben yine de, Ödül alan arkadaşlarım nezdinde hepinizi, saygıyla sevgiyle, alkışlıyorum” dedi.

Törende Ford Otosan İnsan Kaynakları Müdürü Nursel Ölmez Ateş, Ford Otosan İnönü Fabrika Müdürü Gültekin Hamlıoğlu, Sendikamız Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ve Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Orhan Demir’de hazır bulundu. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol