FORD OTOSAN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ GÖLCÜK’TE YAPILDI
FORD OTOSAN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ GÖLCÜK’TE YAPILDI

Ford Otosan Yıldızları Ödül Töreni, 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde yapıldı.  Bu yıl 7’incisi düzenlenen törende Ford Otosan çalışanı 146 üyemize başarı ödülü verildi.

Ödül töreninin açılış konuşmasını Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ yaptı. Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamları ve başarı dileklerini iletip, çalışanların başarısının ödüllendirildiği bu anlamlı törende olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek başladı. Konuşmasının başında 2017-2019 MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecinde üyelerimizin gösterdiği birlik ve beraberliği hatırlatan Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, üyelerimizin bu süreçte gösterdiği birlik ve beraberliğin hem işyerimiz için hem de sendikamız için huzurun ve mutluluğun en büyük teminatı olacağına dikkat çekti.

Sendikamız Türk Metal’in faaliyetlerine değinerek konuşmasına devam eden Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, üyelerimizle sadece toplu iş sözleşmesi süreçlerinde değil, sosyal ve kültürel yatırımlarımızla birlikte hayatlarının her alanında yanlarında olmanın sendikamızın en önemli misyonu olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti: “Çok yakında, yeni projelerimizi siz değerli üyelerimizle birlikte hayata geçireceğiz. Üyelerimizin tamamının ihtiyaçlarının tespit edilmesi için, onların sosyal hayatlarına yapılacak doğru dokunuşlar için Genel Başkanımızın talimatlarıyla çalışmalarımıza hız verdik. Tüm işyerlerimizde yapacağımız anket çalışmalarıyla Türk Metal üyelerinin sosyal hayatlarının röntgenini çekeceğiz. Sinemaya gitme alışkanlıklarından tutunda, çocuklarının eğitimlerine kadar tespitlerde bulunup, toplu pazarlık gücümüzün kullanılmasına kadar gidecek bir sosyal projenin başlangıç aşamasına geldiğimizi buradan sizlere söylemekten gurur duyuyorum. Çünkü bizler az öncede söylediğim gibi sadece sözleşme teşkilatı değiliz. Bizler kendimizi hayatın her alanında örgütlü olmak zorunda hisseden ve bunu somut projelere çevirmek zorunda olan bir sendikayız. Bu inadına Türk Metal diyenlere borcumuzdur.”

Genel Mali Sekterimiz Altundağ’ın ardından kürsüye Ford Otosan Genel Müdür Haydar Yenigün çıktı. Yenigün, konuşmasında bu yıl 7’incisi düzenlenen Ford Otosan Yıldızları Ödül Töreni düzenlemekten duyduğu gurur ve mutluluğu paylaşarak; “Bugüne kadar 910 arkadaşımıza bu ödülü verdik. Bugün ise 146 arkadaşımıza başarı ödüllerini takdim etmenin mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Genel Mali Sekreterimiz Altundağ ile Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, ödül alan üyelerimize plaketlerini takdim etti. Ford Otosan Yıldızları Ödül Töreni, toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Törene Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Aksoy, Gölcük Şube Başkanımız Mehmet Şener, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil Erdal, Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanımız Orhan Demir, Gebze 1 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Teke ile çok sayıda davetli ve üyelerimiz de katıldı.   

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol