GEBZE’DE ÜZÜCÜ KAZA!
GEBZE’DE ÜZÜCÜ KAZA!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tavşanlı mevkiinde inşaatı devam eden viyadükte bugün (28.11.2018) meydana gelen göçükte kalan 4 işçi kardeşimizden 3'ü hayatını kaybetti. 1 işçi kardeşimiz ise yaralı olarak enkazdan çıkarıldı.

Gebze’de meydana gelen üzücü kaza ile ilgili Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamız Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayımladı. Genel Başkanımız Kavlak,  kazadan duyduğu üzüntüyü belirttiği mesajında; “Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tavşanlı mevkiinde inşaatı devam eden viyadükte meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 4 işçi kardeşimizden 3'ü hayatını kaybetti, 1 işçi kardeşimiz ise yaralı olarak enkazdan çıkarıldı. Hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Yaralı arkadaşımıza acil şifalar dilerim.” dedi.

Türk Metal camiasına olarak hayatlarını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı işçi kardeşimize de acil şifalar diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol