GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ALTUNDAĞ MAN TÜRKİYE’DE
GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ALTUNDAĞ MAN TÜRKİYE’DE

Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ, 2 Mart 2020 Pazartesi günü Ankara’da örgütlü olduğumuz Man Türkiye işyerini ziyaret etti. Ziyaretine işyeri sendika temsilciliğinde üyelerimizle bir araya gelerek başlayan Genel Başkan Yardımcımız Altundağ, çalışma hayatı ile ilgili güncel konular hakkında üyelerimizle bilgi alışverişinde bulundu.

İşyeri sendika temsilciliğimizi ziyaretin ardından Man Türkiye işyerinin fuaye alanında İdlib şehitlerimizi için sendikamız tarafından okutulacak mevlit programına geçen Genel Başkan Yardımcımız Altundağ, mevlit öncesi üyelerimize hitap etti. Konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamlarını ve baş sağlığı dileklerini ileterek başlayan Genel Başkan Yardımcımız Altundağ, “İdlib’te şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Altundağ’ın konuşmasının ardından İdlib şehitlerimiz için mevlit okutuldu. Man Türkiye işyerinden 06.45-15.00 ile 15.00-01.15 vardiyasında çalışan 3000’e yakın üyemizin katıldığı mevlide, MAN BUS Ceo’su Münür Yavuz, Man Türkiye Fabrika Müdürü Ufuk Doğrusöz ve Man Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Mustafa İskifoğlu’da katıldı.

***

Man Türkiye işyeri ziyareti kapsamında, MAN BUS Ceo’su Münür Yavuz ile bir görüşme gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Altundağ, Man Türkiye işyerinin üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı.

***

Man Türkiye işyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Altundağ’a, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin eşlik etti.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol