GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ERDAL, AUTOLİV EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU!
GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ERDAL, AUTOLİV EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU!

Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal, Gebze Dilovası Şubemizin örgütlü olduğu Autoliv çalışanları için düzenlenen eğitim programı kapsamında 26 Aralık Perşembe günü Antalya’da üyelerimizle bir araya geldi. Türk Metal-MESS Ortak Eğitim Programı kapsamında 23-28 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen eğitim programına Autoliv işyerinden 557 üyemiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Erdal, Antalya’da üyelerimize hitaben gerçekleştirdiği konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamlarını ileterek başladı.  Sendikamız Türk Metal’in düzenlediği eğitimleri önemi vurgu yaparak konuşmasına devam eden Genel Başkan Yardımcımız Erdal; “Bu eğitimler sayesinde Türk Metal’in ne kadar büyük bir aile olduğunu, Türk Metalli olmanın büyük gururunu her seferinde tekrar tekrar yaşıyorum.” dedi.

Konuşmasına, MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinde gelinin son durum hakkında üyelerimizi bilgi vererek devam eden Genel Başkan Yardımcımız Erdal; “Grup TİS sürecindeki yol haritamızı iki gün önce Ankara’da düzenlediğimiz Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısında, temsilcilerimizin görüş ve önerileri ile belirledik. Genel Başkanımız, 28 Aralık Cumartesi günü Kapaklı Şubemizi Genel Kurulu’nda MESS Grup TİS sürecindeki haritamızı tüm ülkeye duyuracak. Televizyonlardan canlı yayınlanacak genel kurulu tüm üyelerimizin ekranları başında takip edeceğine inanıyoruz.” dedi. Genel Başkan Yardımcımız Erdal, konuşmasını çalışma hayatının gündeminde yer alan başlıkları değerlendirerek tamamladı.

Antalya’da düzenlenen eğitim programına Gebze Dilovası Şube Başkanımız İsmail Çiçek de katıldı.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol