GENEL BAŞKAN YARDIMICIMIZ ODABAŞ ARNAVUTLUK’TA
GENEL BAŞKAN YARDIMICIMIZ ODABAŞ ARNAVUTLUK’TA

Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş, Arnavutluk Bağımsız Sendikalar Birliği’nin 25. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.


Arnavutluk Bağımsız Sendikalar Birliği BSPSH 25. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri 26 Aralık tarihinde Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da yapıldı. Etkinliklere Sendikamız adına Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş, Toleyis Sendikası Genel Başkanı Cemail Bakındı ile birlikte katıldı.

Etkinlikler sırasında Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, Arnavutluk Bağımsız Sendikalar Birliği Genel Başkanı Gezim Kalaja’ya bir araya gelerek bir hediye takdim etti. Odabaş, hediye takdimi sırasında BSPSH’nin 25. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere Türk Metal Sendikası adına yapılan davetten duyduğu memnuniyeti iletirken, etkinliklerin Arnavutluk işçi hareketine olumlu sonuçlar getirmesine diledi ve BSPSH’nin 25. Kuruluş yıldönümü kutladı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol