GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ KIRIKKALE’DE
GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ KIRIKKALE’DE

Genel Başkanımız Uysal Altundağ, 61. kuruluş yıldönümümüz olan 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü Sendikamız Türk Metal’in temellerinin atıldığı Kırıkkale’de bir dizi temaslarda bulundu.  Program kapsamında ilk olarak Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Altundağ, burada Kırıkkale ve MKE işyerlerinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Akabinde Mühimmat, Çelik ve Pirinç ile Silah Fabrikalarını ziyaret eden Genel Başkanımız, üyelerimizle bir araya gelerek çalışma hayatı ve MKE ile ilgili istişarelerde bulundu. Fabrikalarda üyelerimiz tarafından yoğun coşku ve ilgi ile karşılanan Genel Başkanımız Uysal Altundağ, Sendikamızın 61. kuruluş yıldönümünde Kırıkkale’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fabrika ziyaretleri kapsamında MKE Mühimmat Fabrikası Müdürü Çağatay Öncel, MKE Çelik ve Pirinç Fabrikası Müdürü Cebrail Aydoğdu ve MKE Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Gürel’le de görüşen Genel Başkanımız Altundağ, fabrikaların genel durumu hakkında bilgi aldı.

Genel Başkanımız Uysal Altundağ, Kırıkkale ziyareti kapsamında son olarak Kırıkkale Şubemizi ziyaret ederek bugünkü program ve çalışma hayatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol