GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK ARNAVUT SENDİKACILARI KABUL ETTİ
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK ARNAVUT SENDİKACILARI KABUL ETTİ

Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Taf Koleci, 24 Mayıs tarihinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı makamında ziyaret etti.


Sendikamız Türk Metal ile Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikaları Konfederasyonu arasında bu yılın hemen başında imzalanan dostluk ve işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen eğitim programı için ülkemize gelen Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Taf Koleci 24 Mayıs tarihinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkanımız Kavlak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti konuk başkana iletirken, sendikamızın Arnavutluk sendikaları ile ikili ilişkilerinin artması ve süreklilik kazanmasının Arnavutluk ve Türkiye halkları arasında da ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlayacağını inandığını ifade etti. Konuk başkan Taf Koleci ise Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken, sendikamız uzmanları tarafından verilen eğitim programı için teşekkürlerini Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a iletti. Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş’ta bu ziyarette yer aldı.

Arnavut sendikacılar Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu UAMİF Genel Merkezinde düzenlen eğitimlere yirmi kişiden oluşan bir heyetle katıldı. Heyet bir hafta süreyle iş kanunu, iş sağlığı ve güvenliği, küreselleşme ve ekonomi konularında eğitim alacaklar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol