GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK COŞKUNÖZ METAL FORM İŞYERİNDE
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK COŞKUNÖZ METAL FORM İŞYERİNDE

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamız Türk Metal’in MESS ile imzaladığı 2019-2021 Grup TİS Sözleşmesi’nin ardından örgütlü olduğumuz işyerlerinde üyelerimizle bir araya gelmeye devam ediyor. Genel Başkanımız Kavlak, fabrika ziyaretleri kapsamında 28 Şubat 2020 Cuma günü Coşkunöz Metal Form işyerinde çalışan üyelerimizle bir araya geldi.

***

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Coşkunöz Metal Form işyeri ziyareti kapsamında üyelerimizle birlikte işyerinin yemekhanesinde, dün (27.02.2020) İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda şehit olan askerlerimiz için sendikamız tarafından okutulan mevlide katıldı. Okutulan mevlidin ardından üyelerimize hitaben kısa bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkanımız Kavlak, “İdlib’te şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun.” dedi. Konuşmasına MESS ile imzaladığımız sözleşmenin ardından üyelerimize süreç boyunca gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etmek için örgütlü olduğumuz işyerlerimizi gezmeye başladığını belirterek devam eden Genel Başkanımı Kavlak, şunları söyledi: “MESS ile uzun ve yorucu bir süreci birlikte tamamladık. Süreç boyunca sendikasına inanan, sendikasına güvenen ve sendikasında destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”

***

Coşkunöz işyeri ziyareti kapsamında, Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz, Coşkunöz Metal Form Genel Müdürü Aptullah Saner ve Coşkunöz Holding İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Öneyman ile bir araya gelen Genel Başkanımız Kavlak, Coşkunöz Metal Form işyerinin son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

***

Coşkunöz Metal Form işyeri ziyaretinde Genel Başkanımız Kavlak’a Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile Bursa 3 Nolu Şube Başkanımız İsmail Türk eşlik etti.

***

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Coşkunöz Metal Form işyeri ziyaretinin ardından Bursa Osmangazi Şubemizin Temsilciler Meclisi’ne katıldı. Bursa Osmangazi Şubemizde, işyeri sendika temsilcilerimize sözleşme sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Genel Başkanımız Kavlak, çalışma hayatının gündeminde yer alan konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

***

Temsilciler Meclisi’nin ardından Genel Başkanımız Kavlak, Şube Başkanlarımız, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte Organize Sanayi Camiinde şehitlerimiz için okutulan mevlide katılırken, Cuma namazını burada kıldılar. Bursa Osmangazi Şubemizde görev alan işyeri sendika temsilcilerimiz de Organize Sanayi Camiinde şehitlerimiz için okutulan mevlit ve kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlara lokum ve şeker dağıttı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol