GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK, KIRIKKALE ŞUBEMİZDE!
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK, KIRIKKALE ŞUBEMİZDE!

Kırıkkale’de 5 Şubat 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisini Devreye Alma Töreni’ne katılan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, törenin ardından Kırıkkale Şubemizi ziyaret etti. Genel Başkanımız Kavlak, ziyaretinde, şube yönetim kurulu üyelerimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz ve çok sayıda üyemizle bir araya gelerek sohbet etti. MKEK işyerlerinin son durumu hakkında genel değerlendirmelerde bulunan Genel Başkanımız Kavlak, “MKEK işyerlerimizin ayakta kalması ve istihdamını artırması yönünde, Türk Metal Sendikası olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız” dedi. Genel Başkanımız Kavlak, çalışma hayatı ve sendikal gelişmelere de değindi, sendikamızın MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecinde elde ettiği zafer hakkında da bilgi verdi, soruları yanıtladı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a Kırıkkale Şubemizi ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal da eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol