GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK NEW YORK’TAKİ TÜRKEVİ AÇILIŞINA KATILDI
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK NEW YORK’TAKİ TÜRKEVİ AÇILIŞINA KATILDI

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York eyaletindeki yeni Türkevi Binası’nın açılış töreni 20 Eylül 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkevi Binamız, Birleşmiş Milletlere, çok taraflılığa, adalete ve barışa olan inancımızın da bir sembolüdür. Büyüyen, gelişen ve güçlenen Türkiye’nin diplomatik ağırlığının ve vizyonunun yeni bir nişanesini burada yükselttik” dedi.

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak törene, Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye kanadını oluşturan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın ve Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte katılım sağladı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol