GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK, TEMSİLCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK, TEMSİLCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Temsilci eğitimleri kapsamında Ankara’ya gelen işyeri sendika temsilcilerimiz Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı Genel Merkezimizdeki makamında ziyaret etti.


Ankara’da sendikamıza ait Anadolu Hotels DownTown Hotel’de düzenlenen eğitimlere katılan işyeri temsilcilerimiz Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı makamında ziyaret ederek; sendikal faaliyetler ve çalışma hayatının güncel konuları üzerine sohbet ettiler. 10 Mayıs tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde Genel Başkanımız Kavlak, sendikal faaliyetlerimiz ve çalışma hayatı ile ilgili güncel konuları değerlendirirken, eğitim programına katılan temsilcilerimiz aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a ilettiler.

 

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, 17. Hafta eğitim grubunda yer alan Kocaeli, Gebze 1 Nolu ve Gebze Dilovası şubelerimizin temsilcilerini üç grupta kabul etti.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol