GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK TİSK’İN 26. GENEL KURULUNA KATILDI
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK TİSK’İN 26. GENEL KURULUNA KATILDI

TİSK’in 26. Olağan Genel Kurulu açılış töreni Ankara da yapıldı. Açılış törenine TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak da katıldı.


Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) 26. Olağan Genel Kurulu açılış töreni 3 Aralık Cumartesi günü Ankara Hilton Otel de yapıldı. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak da katıldı.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, TİSK Başkanlığı görevini işlerinin yoğunluğu nedeniyle sürdüremeyeceğini ve bu nedenle genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıklayarak görev yaptığı süre içerisinde TİSK camiasına hizmet etmekten mutlu olduğunu da söyledi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Eyüboğlu’nun yeniden başkan aday olmayacağını açıkladığı genel kurulda, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen TİSK’in yeni yönetim kurulu başkanı adayı oldu. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol