GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK TOFAŞ’TA!
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK TOFAŞ’TA!

2019-2021 MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecinde sendikamız Türk Metal’in elde ettiği zaferin ardından Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, örgütlü olduğumuz işyerlerinde üyelerimizle bir araya gelmeye başladı. Genel Başkanımız Kavlak, ilk işyeri ziyaretini 19 Şubat 2020 Çarşamba günü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikalarına gerçekleştirdi. Genel Başkanımız Kavlak’ı fabrika girişinde çok sayıda üyemiz “Yuvana Hoş geldin Genel Başkanım” sloganları ve büyük bir coşku içinde karşıladı.

Genel Başkanımız Kavlak, TOFAŞ işyeri ziyaretinde ilk olarak TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikaları A.Ş. Fabrika Direktörü Erdal Şimşek, İnsan Kaynakları Direktörü Burhan Çakır, Üretim Direktörü Recep Temizesen ve İnsan Kaynakları Müdürü Cem Temizararabacı ile bir araya gelerek TOFAŞ işyerinin durumu ve çalışma hayatı ile ilgili güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkanımız Kavlak, daha sonra TOFAŞ işyeri sendika temsilciliğinde çok sayıda üyemizle bir araya geldi. İşyeri sendika temsilciliğinde üyelerimize 2019-2021 Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecini kısaca değerlendiren Genel Başkanımız Kavlak, sözleşme süreci boyunca sendikasına inanan, sendikasına güvenen ve sendikasının düzenlediği tüm eylemlere destek veren tüm üyelerimize teşekkür etti.  Ayrıca üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

Genel Başkanımız Kavlak, işyeri sendika temsilciliğine ziyaretinin ardından sırasıyla gövde, montaj, boyahane, press kalıp ve süspansiyon üretim hatlarında 08-16 vardiyasında çalışan 3 bine yakın üyemizle tezgâhlarında başında buluşarak tek tek tokalaştı. Üyelerimiz, sendikamızın 2019-2021 MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi elde ettiği zaferden duydukları memnuniyeti Genel Başkanımız Kavlak’a iletirken, Genel Başkanımız Kavlak da elde edilen zaferin birlikte kazanıldığına dikkat çekerek üyelerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Genel Başkanımız Kavlak’a TOFAŞ işyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile TOFAŞ Şube Başkanımız Ömürlü Bayram eşlik etti.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol