GENEL BAŞKANIMIZ MAKO EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU!
GENEL BAŞKANIMIZ MAKO EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU!

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Bursa’da gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerine Magneti Marelli Mako Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. işyerini ziyaret ederek devam etti.  Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, 20 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleştirdiği ziyaret, fabrika girişinde çok sayıda Mako çalışanı üyelerimizin davul-zurna eşliğinde gerçekleştirdiği coşkulu karşılama eşliğinde başladı.

***

Genel Başkanımız Kavlak, Mako işyeri ziyaretinde ilk olarak işyeri sendika temsilciliği odasında üyelerimizle bir araya geldi. Temsilcilik odasında üyelerimize sendikamızın faaliyetlerini ve çalışma hayatı ile ilgili güncel konuları değerlendiren Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimizden gelen soruları da cevaplandırdı. Genel Başkanımız Kavlak, daha sonra Mako çalışanı 450’ye yakın üyemizle tezgâhları başında buluşarak tek tek tokalaştı. Genel Başkanımız Kavlak, üretim hattını gezdikten sonra üyelerimizle birlikte yemekhanede yemek yedi.

***

Genel Başkanımız Kavlak, Mako işyeri ziyaretinde son olarak Mako Fabrika Müdürü Erol Bakan, Genel Müdür Yardımcısı Emel Eker, İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Varcan ve Üretim Müdürü Mine Elibol ile bir araya gelerek çalışma hayatı ile ilgili güncel konuları değerlendirdi.

***

Genel Başkanımız Kavlak’a MAKO işyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile Bursa 2 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Tüfekçi eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol