GENEL BAŞKANIMIZ MAN TÜRKİYE ÇALIŞANLARIYLA
GENEL BAŞKANIMIZ MAN TÜRKİYE ÇALIŞANLARIYLA

Sendikamız Türk Metal’in, Man Türkiye çalışanı üyelerimiz için iki haftalık periyotta dört gurup halinde düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinde son grubun gala programı 29 Eylül Cuma günü Didim’de yapıldı. Didim’de yapılan programa Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da katıldı.

Man Türkiye’de çalışan üyelerimiz ile bir kez daha bir araya gelen Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimize hitaben yaptığı konuşmasında 2017 MESS Gurup Toplu İş Sözleşmesi sürecine değindi. Süreçte gelinen son durum ve sürecin devamı ile ilgili üyelerimizi bilgilendiren Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimizin 2017 MESS sürecinde sendikamızla birlikte taslağımıza sımsıkı sahiplenerek mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Didim’de düzenlenen gala programında Man Türkiye CEO’su Münür Yavuz da Man Türkiye çalışanlarına hitaben kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Sendikamız Türk Metal’in Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile birlikte düzenlediği eğitim programının gala gecesine Man Türkiye Yürütme Kurulu üyesi ve Üretim Direktörü Levent Türk, İnsan Kaynakları Direktörü Mustafa İskifoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri İsmail Dursun, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin ile Man Türkiye çalışanı üyelerimiz katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol