GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ GENEL BAŞKANIMIZA FAHRİ DOKTORA UNVANI VERDİ
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ GENEL BAŞKANIMIZA FAHRİ DOKTORA UNVANI VERDİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde eğitim veren Girne Amerikan Üniversitesi, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a, üniversitenin 31. Dönem Mezuniyet Töreni’nde Fahri Doktora Unvanı verdi. Girne Amerikan Üniversitesi’nin KKTC’deki tesislerinde düzenlenen törende fahri doktora ünvanı alan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak,  “Bugün bana lütfedilen bu onur verici unvanı ömrümün sonuna kadar büyük bir onur ve gururla taşıyacağım” dedi.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada kendi gençlik dönemine değinerek, kendi kuşağının bugünün gençlerinin sahip olduğu olanaklara hiçbir zaman sahip olamadığını belirterek şunları söyledi: “Otuz yıldır sürdürdüğümüz sınıf mücadelesi bize çok şeyler kazandırdı. İşçi hak ve özgürlüklerini korumak adına hukuk öğrendik. İşçilerin alın terini korumak adına ekonomi öğrendik. Binlerce işçimizi yönetmek adına sosyoloji öğrendik, psikoloji öğrendik. Hayat bize bu anlamda çok şey öğretti. Bugün Girne Amerikan Üniversitesi’nin, bana verdiği bu unvanla kendimi otuz yıldır hayatın içinde aldığımız eğitim sürecinden mezun olmuş gibi hissediyorum. Bana bu onur verici ödülü layık gören Girne Amerikan Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

Girne Amerikan Üniversitesi’nde bugün (09.06.2017) gerçekleştirilen törende Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a Fahri Doktora Unvanı takdim edilirken, törene GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ ile çok sayıda davetli katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol