GRUP TİS SÜRECİNDE ARABULUCU AŞAMASI SONA ERDİ!
GRUP TİS SÜRECİNDE ARABULUCU AŞAMASI SONA ERDİ!

Sendikamız Türk Metal ile MESS arasındaki Grup TİS sürecinde 7 Ekim 2019 tarihinde başlayan müzakerelerde, taraflar arasında anlaşma sağlanamaması üzerine uyuşmazlık tutanağı tutularak, arabulucu aşamasına geçilmişti. İlk Arabulucu Toplantısı 25 Aralık 2019 tarihinde yapılırken, taraflar bugün (03.01.2020) Ankara’da bir kez daha bir araya geldiler.  

Bugün gerçekleştirilen ikinci Arabulucu Toplantısı’nda da taraflar hiçbir konu üzerinde anlaşma sağlayamadı. Böylelikle Grup TİS Sürecinde Arabulucu aşaması da sona ermiş oldu. Taraflar artık, arabulucunun raporunu tamamlamasını bekleyecek.  

Prof. Dr. Kadir Arıcı’nın Arabulucu olarak başkanlık ettiği Arabulucu toplantısına sendikamız adına Genel Başkan Yardımcılarımız Uysal Altundağ ve Halil Faki Erdal ile birlikte Toplu Sözleşmeler Dairesi Başkanımız Mahsun Turan katılırken, MESS adına Ankara Bölge Temsilcisi Ozan Mimaroğlu katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol