HER BİREYİMİZ İÇİN SORUMLULUK TAŞIMALIYIZ
HER BİREYİMİZ İÇİN SORUMLULUK TAŞIMALIYIZ

İskenderun Şubemize bağlı Noksel, Yazıcı, Sanko Makine iş yerlerinden 100 kişilik eşli grup Büyük Anadolu Girne Hotel’de eğitime katıldı. Eğitim açılışı Genel Başkanımız Pevrul Kavlak tarafından yapıldı.


İskenderun Şubemize bağlı Noksel, Yazıcı, Sanko Makine iş yerlerinden 100 kişilik eşli grup Büyük Anadolu Girne Hotel’de eğitime katıldı. Eğitim açılışı Genel Başkanımız Pevrul Kavlak tarafından yapıldı. Açılışta yaptığı konuşmasında “Aile olmak kolay değildir.

Hele aileyi mutlu huzurlu bir arada tutmak hiç kolay değildir. Bunun için ailenin her bireyini düşünmeli, her bireyi için sorumluluk taşımalıyız” dedi.

Kavlak; konuşmasında emek ve ekmek için yapılan mücadelenin kutsal olduğuna dikkat çekti, şöyle dedi; “Bir emekçinin hakları için mücadele etmekten, bu mücadelede başarıya ulaşıp, alın terine sahip çıkmaktan, Ailesiyle birlikte mutlu, huzurlu bir yaşam kurması için ona katkı sağlamaktan ve çocuklarını kimseye muhtaç etmeden, başı dik alnı açık, gururla büyütebilmesini sağlamaktan daha fazla, ne bırakabiliriz ki geriye. Onurla kazanılmış bir ekmeğin mutluluğundan, bir hak mücadelesini kazanmış olmanın gururundan, Allah razı osun demek için uzatılmış bir eli sıkmanın şerefinden başka ne bırakabiliriz ki bu dünyaya”

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak “İsdemir’den Türk Metal’e yapılan davet ve İsdemirlilerin Türk Metal’e geçişleri ile ilgili de İskenderunlu emekçilerden örgütlenme sürecinde İsdemirli emekçilere destek olmaları” konusunda söz aldı.

İskenderun Şubemize bağlı üyelerimiz eşleriyle birlikte Bahri Topçu, Sultan Erkoç ve Ferda Kaya’dan eğitim aldılar.

KKTC gezisine çıkan emekçiler Lefkoşe Barbarlık Müzesini ve Gazi Magosa’yı da gezdiler.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol