HER ŞEY METAL İŞÇİLERİ İÇİN
HER ŞEY METAL İŞÇİLERİ İÇİN

Her zaman metal işçilerinin yanında olmayı ve sorunlarını çözmeyi kendine ilke ve görev bilen Türk Metal; şube başkanları ve temsilcileriyle üyelerini tezgâhları başında ziyaret etmeye devam ediyor.


Metal işçilerinin daha iyi bir hayat standardına kavuşması için sendikacılıkta bir çığır açarak sayısız hizmet sunan Türk Metal; metal işçilerini yalnız bırakmıyor. Türk Metal; gerek şube başkanlarıyla gerekse iş yeri temsilcileriyle üyelerini tezgâhları başında ziyaret ederek sorularını cevaplandırmaya, sorunlarını çözmeye devam ediyor. Daha önce de sık sık iş yeri ziyaretlerinde bulunan Türk metal şube yöneticileri 12 Ocak tarihinden itibaren ziyaretler öncesi şubelerde aylık temsilciler meclisini toplantılarını gerçekleştirip; toplantıların ardından tüm iş yerlerinde üyelerimizle bir araya gelerek aynı zamanda çalışma hayatının güncel konuları üzerine de bilgilendirmede bulundular. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol