Hoş geldiniz KİPSAN emekçileri!
Hoş geldiniz KİPSAN emekçileri!

Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sendikası Türk Metal; bütün metal işçilerini tek çatı altında toplamaya kararlı. Türk Metal ailesine son katılan iş yerimiz KİPSAN oldu. Hoş geldiniz KİPSAN emekçileri…


Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sendikası Türk Metal; bütün metal işçilerini tek çatı altında toplamaya kararlı. Türk Metal ailesine son katılan iş yerimiz İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin çalışmalarıyla KİPSAN oldu. “Yüz binlerin bir bildiği var” diyerek 160 binin üzerinde metal işçisi gibi Türk Metal’de karar kılan KİPSAN emekçilerimize “hoş geldiniz yuvanıza” diyoruz.

Kaynarca’da bulunan Sosyal Tesisimizde 25 Aralık 2013 tarihinde KİPSAN KALIP İMAL VE PRES SAN. TİC. LTD. ŞTİ. çalışanlarımızın büyük bir çoğunluğunun üyelik işlemleri E-Devlet üzerinden yapıldı. Şube Başkanımız Halil Faki Erdal; KİPSAN çalışanlarına sendikamız ve sendikal konular hakkında detaylı bilgiler aktararak yeni üyelerimizi bilgilendirdi. KİPSAN işyerinde devam eden teşkilatlanmamız; çalışanların büyük bir çoğunluğunun sendikamıza üye olması ile birlikte 30 Aralık 2013 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na yetki tespit başvurusu ile sonuçlandı. 3 Ocak Cuma günü de Çalışma Bakanlığı’ndan tarafımıza yetki tespitinin gönderilmesi ile KİPSAN Türk Metal ailesine katılan en yeni üye iş yerimiz oldu. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol