HOŞ GELDİNİZ TEKNİK ALÜMİNYUM EMEKÇİLERİ
HOŞ GELDİNİZ TEKNİK ALÜMİNYUM EMEKÇİLERİ

İstanbul ve Çorlu'da faaliyet gösteren ve bir süredir teşkilatlanma çalışmalarını yürüttüğümüz Teknik Alüminyum San. AŞ. İçin Yetki Tespit Belgemiz elimize ulaştı.


Sendikamız Türk Metal “Yüzbinlerin Bir Bildiği Var” sloganı ile başlattığı örgütlenme çalışmaları hızla devam ediyor.  Bütün metal emekçilerini tek çatı altında toplama idealine her gün biraz daha yaklaşan Türk Metal en son Teknik Alüminyum emekçilerini de bu büyük ve güçlü ailenin birer ferdi yaptı.

Çerkezköy ve İstanbul’da faaliyet gösteren Teknik Alüminyum San. AŞ’nin emekçileri sendikamız Türk Metal diyerek Türk Metal’e katıldılar. Türkiye’de her geçen gün sendikalar kan kaybederken “inadına sendika, inadına Türk Metal” diyen emekçilerimiz “örgütlü toplum, güçlü toplum” bilinciyle hareket ettiler.

Çerkezköy Şubemiz tarafından Örgütlenme çalışmalarını tamamladığımız ve 21 Kasım 2014’te yetki başvurusunda bulunduğumuz Teknik Alüminyum iş yeri için 9 Aralık’ta yetki tespiti belgemiz tarafımıza ulaştı.

Yetki tespit belgemizin elimize ulaşması ile birlikte Çerkezköy Şube Başkanımız Murat Koçak iş yerine giderek süreç hakkında üyelerimizi bilgilendirdi. Türk Metal teşkilatı olarak aramıza yeni katılan üyelerimize hoş geldiniz diyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol