HOŞGELDİN 11 AYIN SULTANI
HOŞGELDİN 11 AYIN SULTANI

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Genel Yönetim Kurulumuz adına 11 ayın sultanı Ramazan ayının başlaması münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Genel Yönetim Kurulumuz adına yayınladığı yazılı açıklamada; “Ramazan ayı, müslümanlar açısından, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşmanın gönüllerde taht kurduğu bir ay olarak biliniyor. İslam dünyası için büyük önem taşıyan Ramazan ayının, toplumsal hayatın mihenk taşı olan ‘paylaşma kültürünün’ oluşmasında önemli bir yeri vardır” dedi.

Genel Başkanımız Kavlak, son günlerde ülkemize yönelik soykırım iddialarına ilişkin düşüncelerini de belirtiği açıklamada şunları ifade etti: “Bizler sadece Ramazan ayında değil, tüm tarihimiz boyunca paylaşmayı ilke edinen, mazlum milletlere kucak açan bir toplumuz. Son günlerde uluslararası alanda ülkemizi ve bizleri hak etmediğimiz bir takım yaftalarla inciten siyasi ithamlarla karşılaşıyoruz. Bırakınız soykırım yapmayı, toplumları soykırımlardan kurtaran bir milletin evladı olarak, şunu ifade etmek istiyorum. Bu tip kararları ancak tarih alabilir. Bu tip kararlar siyasi laboratuvarlarda değil, tarihçi bilim adamlarının incelemesi ile verilebilir. Mazlumların umudu olmuş Yüce Türk milletinin tarihteki şeref şanı ise zaten tartışılmazdır”.

Açıklamanın devamında tüm müslümanların Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Genel Başkanımız Kavlak; “İnanıyorum ki bu mübarek Ramazan ayı, hem aile içi, hem toplumsal ilişkilerde, hem de iş hayatında bir arada bulunan insanlar arasında sevgi, saygı ve yardımlaşma duyguları ile donatılmış ilişkilerin daha da yeşermesine ve gelişmesine vesile olur” dedi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol