IG METALL TEMSİLCİLERİ TÜRK METAL’DE
IG METALL TEMSİLCİLERİ TÜRK METAL’DE

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak IG Metall Münih Man Kamyon Fabrikası temsilcileri ile Man Türkiye yöneticilerini makamında kabul etti.


Genel Bakanımız Pevrul Kavlak, IG Metall Münih Man Kamyon Fabrikası temsilcileri Athanasias Stimoniaris ile Karin Jenuwein, Man Türkiye CEO’su Münir Yavuz, Man Türkiye İK Direktörü Mustafa İskifoğlu ve Man Türkiye Beyaz Yaka Temsilcisi Sevda Ağca’yı makamında kabul etti.

7 Ocak tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Man Türkiye işyeri ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, Man işyerinin Türkiye’deki ve Dünya’daki son durumu hakkında genel değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca Dünya’da yaşanan son sendikal gelişmeler de değerlendirildi.  

Ziyarette, IG Metall temsilcileri Türkiye’nin en büyük işçi sendikasına gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sundular. Genel Başkanımız Kavlak da IG Metall temsilcilerine ve Man Türkiye yöneticilerine gösterdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türk Metal’in Türkiye’deki bütün metal işçilerine olduğu gibi Man Türkiye’de çalışan metal işçilerine de en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Ziyarette Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin’de hazır bulundu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol