IG METALL TEMSİLCİLERİ TÜRK METAL’DE
IG METALL TEMSİLCİLERİ TÜRK METAL’DE

IG Metall Münih Man Otobüs ve Kamyon Fabrikası temsilcileri ile Man Türkiye yöneticileri Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı makamında ziyaret etti.


IG Metall Münih Man Otobüs ve Kamyon Fabrikası Denetim Kurulu Başkanı Athanasias Stimoniaris, Man Münih Otobüs ve Kamyon Fabrikası İK Müdürü Karin Jenuwein, IG Metall Münih Man Otobüs ve Kamyon Fabrikası İşyeri Baştemsilcisi Dr. Martin Rabe, Man Münih Otobüs ve Kamyon Fabrikası İşyeri Temsilcisi Şerafettin Engin, Man Türkiye CEO’su Münir Yavuz, Man Türkiye İK Direktörü Mustafa İskifoğlu, Man Türkiye Beyaz Yaka Temsilcisi Sevda Ağca Biçer, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ı 5 Ocak 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Man işyerinin Türkiye’deki ve Dünya’daki genel durumu ve Dünya’da yaşanan son sendikal gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, IG Metall temsilcileri Türkiye’nin en büyük işçi sendikası Türk Metal ile son yıllarda gelişen ikili ilişkilerden duydukları memnuniyeti belirtiler. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da IG Metall temsilcilerine ve Man Türkiye yöneticilerine gösterdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin’de yer aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol