INDUSTRIALL AVRUPA İCRA KURULU TOPLANDI
INDUSTRIALL AVRUPA İCRA KURULU TOPLANDI

Türk Metal’in yanı sıra, 38 Avrupa ülkesinde 7 milyon çalışanı çatısı altında barındıran IndustriAll Avrupa Sendikası’nın İcra Kurulu Toplantısı 14-15 Nisan 2021 tarihlerinde video konferans yöntemi aracılığıyla gerçekleştirildi.

İcra Kurulu toplantısına, üye sendikalardan 190’a yakın temsilci katıldı. Avrupa genelinde Covid-19 pandemisinin ekonomik ve sosyal etkilerinin değerlendirildiği toplantıda, katılımcılar, ülkelerinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

IndustriAll Avrupa Sendikası’nın 1-2 Haziran 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek üçüncü genel kurulu öncesi yapılan İcra Kurulu toplantısında, işçi sağlığı, iş güvencesi, kesintisiz ticaret ve sürdürülebilir bir ekonomi için alınması gereken acil tedbirler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, Avrupa Birliği İç Pazar Komiseri ve Fransa’nın eski Maliye Bakanı Thierry Breton, AB politikaları hakkındaki soruları yanıtladı.

IndustriALL Avrupa Sendikası’nın İcra Kurulu Toplantısına, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar da katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol