INDUSTRIALL KÜRESEL SENDİKA İCRA KURULU CENEVRE’DE TOPLANDI
INDUSTRIALL KÜRESEL SENDİKA İCRA KURULU CENEVRE’DE TOPLANDI

IndustriALL Küresel Sendika 2019 yılı İcra Kurulu Toplantısı 21-22 Kasım 2019 tarihleri arasında İsviçre’nin Cenevre şehrinde toplandı. Türkiye’den 3 işçi konfederasyonuna bağlı 6 sendikanın katıldığı İcra Kurulu Toplantısı’na, 50 ülkeden toplam 191 delege katıldı. Sendikamız Tük Metal’i, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın temsil ettiği toplantıya Genel Başkan Danışmanımız Helmut Lense ile Dış İlişkiler Dairesi Başkanımız Burak Ekmekçioğlu da katıldı.

IndustriALL Küresel Sendika’nın 2019 yılı faaliyetlerinin değerlendirilip, 2020 yılı hedeflerinin ele alındığı İcra Kurulu Toplantısı’na sendikamız Türk Metal ilk kez katılım sağladı. Bilindiği üzere sendikamız, metal, kimya, enerji maden, tekstil ve deri işkolunda faaliyet gösteren sendikaların 2012 yılında bir araya gelerek kurduğu IndustriALL Küresel Sendika’ya 2019 yılının Mayıs ayında üye oldu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol