İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNE DEVAM
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNE DEVAM

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamız Türk Metal’in Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile birlikte Bodrum’da düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine katılan üyelerimizle bir araya geldi.

Man Türkiye işyerinden 250 üyemizin katıldığı eğitim programının 28 Eylül tarihinde yapılan gala gecesinde üyelerimizle buluşan Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimize hitaben kısa bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında 2017 MESS Gurup Sözleşmesi taslağımıza değinen Genel Başkanımız Kavlak, taslakta yazan rakamlar birileri tarafından yüksek gösterilmeye çalışılıyor ama bu rakamlar Türk işçisinin, Türk Metal işçisinin hak ettiği gerçek rakamlar olduğunu belirterek, taslağımızın haklılığını tüm platformlarda açıkladık, açıklamaya da devam edeceğiz dedi.

Man Türkiye CEO’su Münür Yavuz’unda Man Türkiye çalışanlarına hitaben kısa bir konuşma yaptığı Gala Programına, Man Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Mustafa İskifoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri İsmail Dursun, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin ile Man Türkiye çalışanı üyelerimiz katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol