İSKENDERUN BÖLGE TEMSİLCİLİĞİMİZİ AÇTIK
İSKENDERUN BÖLGE TEMSİLCİLİĞİMİZİ AÇTIK

İsdemir iş yerinde örgütlenme çalışmalarımız devam ederken, özellikle İsdemir emekçilerimizin hizmetine sunulmak üzere için İskenderun Bölge Temsilciliğimizi açmış bulunuyoruz.


İskenderun’da İsdemir iş yerimizde örgütlenme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu zamana kadar İskenderun 1 Nolu Şubemizin yeri kullanılarak yürütülen örgütlenme çalışmaları artık İskenderun Bölge Temsilciliği ile devam edecek. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın ablasının cenazesi nedeniyle son anda İskenderun’a gelmesi iptal olan açılış töreninde Genel Başkan Yardımcılarımız Muharrem Aslıyüce ve Mesut Gezer bulundu.

Açılışta konuşan Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce temsilciliğin başta İsdemirli işçilerimiz olmak üzere tüm metal işçileri için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Aslıyüce; “Burda İskenderun 1 Nolu Şubemizin bulunduğunu; fakat İsdemirli işçilerimiz için özel bir kapı daha açmak gerektiğine inanarak bu temsilciliği hizmete açtıklarını” belirtti. “30 yıldır İsdemirli işçiler için bir çivi bile çakılmadığını” belirten Aslıyüce “İnşallah yetkiyi aldığımızda ilk işimiz güzel bir Toplu Sözleşme imzalamak olacak, sonrasında ise Genel Başkanımız Sayın Kavlak’ın da belirttiği üzere burada üyelerimiz için İskenderun’a yakışır bir sosyal tesis yapmayı planlıyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de Türk Metal’in İskenderun Bölge Temsilciliğinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde de Türk Metal gibi büyük ve güçlü bir sendikanın İskenderun Açılışa çok sayıda İsdemirli üyemiz ve İskenderun 1 Nolu Şubemize bağlı iş yerlerinden üyelerimiz de katıldı.

Açılışta İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de bulundu. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol