İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA TÜRK METAL STANDINA YOĞUN İLGİ
İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA TÜRK METAL STANDINA YOĞUN İLGİ

TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 04-12 Kasım tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar Merkezi'nde kitapseverlerle buluştu. Sendikamız Türk Metal, bu yıl İzmir’de düzenlen TÜYAP 22. İzmir Kitap Fuarı’nın ardından ikinci kez bir kitap fuarında yer aldı.

Yüzlerce yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuara sendikamız Türk Metal, çalışma hayatına ve endüstri ilişkilerine yön veren çok sayıda yayını ile katıldı. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği standımızı, İstanbul’da örgütlü oluğumuz işyerlerinden çok sayıda üyemiz de ziyaret etti. Güncelliği ile ön plana çıkan yayınlarımızın içeriği hakkında görevli arkadaşlarımız standımızı ziyaret eden kitapseverlere bilgi verdiler.

“İyi ki varsın edebiyat” ana teması ile düzenlenen TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na, bu yıl rekor bir katılım ile dokuz günde 750 bin’e yakın ziyaretçi uğradı.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol