İŞTE SENDİKA, İŞTE SÖZLEŞME!
İŞTE SENDİKA, İŞTE SÖZLEŞME!

Sendikamız grup sözleşmeleri dışında imzaladığı münferit sözleşmelerle de tarih yazmaya devam ediyor. Türk Metal; Cevher Jant emekçilerinin yüzünü güldüren sözleşmeyi imzaladı.


Sadece grup toplu iş sözleşmesiyle değil, münferit iş yerlerindeki imzalanan sözleşmelerimizle de tarih yazmaya devam ediyoruz. İzmir 1 Nolu Şubemize bağlı Cevher Jant iş yerinde imzalanan sözleşmemiz emekçilerimizin yüzünü güldürdü, iş yerinde adeta bayram havası esti. Gerek ücret zammı, gerekse sosyal yardımlarda alınan zamlarla üyelerimizin refah seviyesinde önemli artış oldu.

Üyelerinin hayat standartlarını mümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak için kararlılıkla mücadelesini sürdüren Türk Metal; bir sözleşmeyi daha bağıtlayarak üyelerinin güvenini boşa çıkarmamış oldu.

Cevher Jant emekçileri Genel Merkezimize mesajlar göndererek teşekkürlerini ilettiler, “bu sözleşmede başta Genel Başkanımız Pevrul Kavlak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

İzmir 1 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Tosun sözleşmenin detaylarıyla üyelerimize aktarıldığını ve üyelerimizin büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Cevher Jant için imzalanan sözleşme için üyelerimize “hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu, “bu sözleşmenin Türk Metal’in metal işçileri için verdiği mücadelenin somut bir meyvesi olduğunun” altını çizdi.

Yapılan sözleşmeyle Cevher Jant’ta çalışan üyelerimizin aylık ücretlerinde 425 TL ila 475 TL arasında net ücret zammı yapıldı. Süresi 2 yıl olan Toplu İş Sözleşmesine göre sosyal haklarda da % 13 ile % 30 oranlarında değişen zamlar yapıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol