KADIN KOLLARI EĞİTİM SEMİNERLERİ GÖLCÜK, İSTANBUL VE İZMİR İLE DEVAM ETTİ
KADIN KOLLARI EĞİTİM SEMİNERLERİ GÖLCÜK, İSTANBUL VE İZMİR İLE DEVAM ETTİ

Türk Metal Sendikası Kadın Kolları tarafından kadın emekçi üyelerimize yönelik düzenlenen eğitim seminerlerimiz Gölcük’te, İstanbul’da ve İzmir’de devam etti.


Kişisel Gelişim Uzmanları Ayla Şimşek ve Gül Ayşe Yetmez tarafından verilen eğitimlerde “Etkin İletişim – Çatışmaları Yönetme, Örgütlenme Bilinci ve Toplumsal Yansımaları, Etkin İletişim– Çatışmaları Yönetme, Aidiyet – Mesuliyet,  Algılama – Algı Yönetimi, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Güvenen Toplum- Güvenli Aile, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Ekip Çalışması ve Uygulamaları, Propaganda ve Türleri, Kara Propaganda, Mobbing başlıkları işlendi. Seminerlere kadın emekçilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi. Katılımcılar 5 gün süren eğitim programının ardından sertifikalarını aldılar.

Kocaeli, Gölcük, Sakarya Şubeleri Kadın Kolları

Kocaeli, Gölcük ve Sakarya Şubeleri Kadın Kolları tarafından 7-11 Aralık 2015 tarihlerinde Gölcük’te düzenlenen eğitim seminerine 90 kadın işçi üyemiz katıldı. Katılımcıların sertifikaları Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel tarafından takdim edildi.

İstanbul ve İstanbul Anadolu Yakası Kadın Kolları

İstanbul 1 Nolu ve İstanbul Anadolu Yakası Şubeleri Kadın Kolları tarafından 21-25 Aralık 2015 tarihlerinde Türk Metal İstanbul Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve 90 kadın işçi üyemizin katıldığı bu eğitim programına da ilgi yoğun oldu. Katılımcıların sertifikalarını İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Murat Salar ve İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil Faki Erdal’dan aldılar.

İzmir 1, İzmir 2 ve Manisa 1 Nolu Şubeleri Kadın Kolları

İzmir 1, İzmir 2 ve Manisa 1 Nolu Şubelerimiz Kadın Kolları tarafından 18-22 Ocak 2016 tarihlerinde organize edilen eğitim semineri Türk Metal Sendikası İzmir Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.  Gerçekleşen eğitim programına 90 kadın işçi üyemiz katıldı. Katılımcıların sertifikaları İmir 1 nolu şube Başkanımız Halil İbrahim Tosun, İzmir 2 Nolu Şube Başkanımız Hayrettin çakmak, Manisa 1 Nolu Şube Başkanımız Ercan dereli tarafından verildi.

Eğitim Seminerlerimiz diğer bölgelerimizde de devam edecek…

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol