KADIN ÜYELERİMİZ İÇİN DÜZENLENEN EĞİTİM PROGRAMI KDZ. EREĞLİ'DE BAŞLADI...
KADIN ÜYELERİMİZ İÇİN DÜZENLENEN EĞİTİM PROGRAMI KDZ. EREĞLİ'DE BAŞLADI...

Sendikamız Genel Merkezi tarafından kadın üyelerimiz için düzenlenen, “Yeni Sendikal Yaklaşımlar, Kadın Emekçinin Konumu” başlıklı Kadın İşçileri Eğitim Programı Karadeniz Ereğli’de başladı.


Sendikamız Genel Merkezi tarafından kadın üyelerimiz için düzenlenen, “Yeni Sendikal Yaklaşımlar, Kadın Emekçinin Konumu” başlıklı Kadın İşçileri Eğitim Programı Karadeniz Ereğli’de başladı. Kadın üyelerimiz için düzenlenen ve 3 gün süren eğitim programına 56 grupta, 2500’e yakın kadın üyemizin katılması hedefleniyor.

Sosyal Hizmet Uzmanları Nalan Uysal ve Şükran Özdoğan’ın, Kadın İnsan Hakları, Toplumsal Cinsiyet, Ekonomik Haklar, İletişim, Cinsellik, Örgüt ve Örgütlülük Bilinci başlıklı eğitimler verdiği programda Yrd. Doç. Dr. Fikret Sazak ise Emek, Sınıf, Bilinç ve Sendikal Aidiyetlik Çerçevesinde Sendikal Mücadele ve Kadın Emekçi başlıklı eğitimler veriyor.

Ekim ayının ilk haftasında başlanan eğitim programına şu ana kadar 2-6 Ekim tarihleri arasında Bursa Şubelerimizden 22 üyemiz, 9-13 Ekim tarihleri arasında Gebze Şubelerimizden 22 üyemiz ve son olarak 16-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek eğitim programına ise Manisa ve İzmir Şubelerimizden 22 üyemiz katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol