KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN
KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN

Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulumuz Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin ülkemize ve milletimize barış, bereket ve hayırlar getirmesini diledi.


Sendikamız Yönetim Kurulu’nun yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini idrak edeceğimiz bu güzel gün de milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere inat, bu gecenin hem bütün Dünya’ya hem de ülkemize barış, bereket ve hayırlar getirmesi için ellerimizi bir kez daha semaya açacağız. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Kadir Gecesi’ne erişmiş olmanın mutluluğunu ve huzuru yaşadığımız bu güzel günde başta metal işçileri olmak üzere; bütün Müslümanların Kadir Gecesi’ni kutluyor, ülkemize ve milletimize barış, bereket ve hayırlar getirmesini diliyoruz.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol